ÉttermünkÉtlap, itallap, borlap

Családi ünnepek, üzleti vacsorák, baráti összejövetelek ideális helyszíne a Fortuna Étterem. Klimatizált éttermünkben 80, különtermünkben 20, teraszunkon 40 és kerthelységünkben 90 főt tudunk fogadni.

Gazdag ételválasztékkal, élőzenével, alkalmanként vendég előadókkal és zenés-táncos estekkel várjuk mindazokat, akik a gasztronómiai élvezet ötvözni akarják a csodálatos panorámával. Étlapunkon a magyaros ételek mellett megtalálhatják a vadból, bárányból illetve halból készült ételkülönlegességeket is.

Esküvői vacsorák, lakodalmak, munkahelyi- és családi rendezvények szervezését és lebonyolítását vállaljuk, kívánság szerint külső helyszíneken is (állófogadás, büféasztalok, hideg- és meleg konyha).

A borbarátok külön borlapról választhatnak a vacsorához minőségi boraink közül. A felnőtteket egy koktélbár, a jóllakott gyermekeket pedig egy modern fajátszótér várja a szabadban.

Bemutatkozás   ::   Elérhetőségek   ::   Szállodánk   ::   Éttermünk   ::   Gyermekbarát üdülőhely   ::   Szolgáltatásaink   ::   Turistacélpontok
Eseménynaptár   ::   Akciós ajánlat   ::   Galéria   ::   Képeslapküldés   ::   Partnereink   ::   Vendégkönyv   ::   Rólunk írták   ::   Hírek
Webshark